نمایشگر دسته ای مطالب
اهداکنندگان خون در ساعات شبانه جریمه نمی شوند/ شیفت افطار مرکز انتقال خون استان یزد تا ساعت ۱۱ شب فعال است
اهداکنندگان خون در ساعات شبانه جریمه نمی شوند/ شیفت افطار مرکز انتقال خون استان یزد تا ساعت ۱۱ شب فعال است



مدیرکل انتقال خون استان یزد با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان، میزان اهدای خون و ذخایر خونی کاهش پیدا میکند گفت: شیفت افطار در مرکز انتقال خون استان یزد از ساعت 17:30 الی ۲۳ در ایام ماه مبارک رمضان فعال است و با هماهنگی های صورت گرفته اهداکنندگان خون در ساعات شبانه جریمه نمی شوند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل انتقال خون استان یزد، نقی تقوایی اظهار داشت: مردم استان یزد در اکثر عرصهها به خصوص اهدای خون پیشتاز هستند، و با همت بلند مردم استان یزد در زمینه اهدای خون سبب شده که ما هیچ وقت در استان یزد با کمبود خون و فرآوردههای خون مواجه نشویم، ایثار و از خودگذشتگی مردم یزد همواره زبانزد بوده است.
مدیرکل انتقال خون استان یزد افزود: با توجه به اینکه در آستانه ماه مبارک رمضان هستیم، فی نفسه اهدای خون در ماه مبارک رمضان کمتر میشود به خصوص در شیفت صبح با توجه به روزهداری و گرم بودن هوا مراجعه افراد کم میشود.
تقوایی ادامه داد: برای اینکه روزهداران بتوانند در امر اهدای خون مشارکت داشته باشند یک شیفت اضافه شده است که تا بعد از افطار هم مشغول به فعالیت هستند، مرکز اصلی در میدان ابوذر طبق روال قبل شیفت صبح از ساعت 07:30 تا 13 و شیفت عصر از 17:30 شروع میشود و تا 23:00 شب ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه در ایام سخت کرونایی و محدودیت منع تردد از ساعت 22 شب تصریح کرد: با استانداری، فرمانداری و راهنمایی و رانندگی هماهنگی لازم انجام شده تا افرادی که برای اهدای خون مراجعه میکنند اگر جریمه شدند میتوانند برگه اهدای خون را ارائه داده و جریمه آنها بخشیده میشود بنابراین مردم با خیال راحت برای اهدای خون مراجعه داشته باشند.
مدیرکل انتقال خون استان یزد خاطر نشان کرد: همچنین در مرکز اهدای خون شهرستان اردکان در شیفت صبح طبق روال عادی و شیفت بعدازظهر از ساعت 21:00 تا 23:00 برقرار است، در مرکز خونگیری آزادشهر هم روزهای زوج ساعت 08:00 تا 12:00 خونگیری انجام میشود و در شهرستان میبد همه روزه از ساعت 07:30 تا 13:00 اهدای خون انجام میشود.
تقوایی با اشاره به اینکه در شرایط موج چهارم کرونا هستیم، عنوان کرد: کلیه افرادی که به بیماری کرونا مبتلا شدند و از آن به سلامت عبور کرده و یک ماه از بهبودی آنها میگذرد میتوانند به انتقال خون مراجعه کرده و اهدای پلاسما داشته باشند، تا از آن برای بیماران که در بیمارستان بستری هستند و نیاز به پلاسما دارند استفاده شود.
وی در پایان ضمن اطمینان خاطر به اهداکنندگان خون بابت اینکه تمامی پروتکل های بهداشتی در مراکز اهدای خون جهت حفظ سلامت آنان رعایت می شود، اظهار داشت: مردم اهدای خون را به شب های قدر موکول نکنند و در طول ماه مبارک رمضان اهدای خون داشته باشند.