اطلاعات مورد نياز مراجعين
-
آیا جایگزینی برای انتقال خون وجود دارد؟
-
مراحل اهداي خون
-
اولين اهداي خون
-
نکات کليدي در اهداي خون
-
شرايط عمومي اهداي خون
-
توصیه های بهداشتی پس از اهدای خون
-
چرا باید خون اهدا کنیم ؟
-
خون چیست وچرا از آن استفاده می شود ؟
-
چه گروه های خونی مورد نیازند؟
-
خون سالم چیست ؟
-
چه کسی می تواند خون اهدا کند ؟
-
چه کسی نباید خون اهدا کند ؟
-
سالم ترین اهداکننده خون کیست ؟
-
چه کارهایی قبل و پس از اهدای خون صورت می پذیرد ؟
-
چه مقدار خون گرفته می شود ؟
-
آیا خطری در اهدای خون وجود دارد ؟
-
تعداد دفعاتی که می توانیم اهدای خون کنیم چقدر است ؟
-
چرا خون سالم با من آغاز می شود ؟
-
چرا باید به طور مستمر خون اهدا کنم ؟
-
چه آزمایش هایی قبل از انتقال خون بر روی خون اهدا شده انجام می شود ؟
اخبار و مطالب
مدیر عامل سازمان انتقال خون ایران: طرح مدیریت مصرف خون در ایران اجرا میشود
مدیر عامل سازمان انتقال خون ایران: طرح مدیریت مصرف خون در ایران اجرا میشود
مدیر عامل سازمان انتقال خون ایران:طرح مدیریت مصرف خون در ایران اجرا میشود
مدیر عامل سازمان انتقال خون ایران با اشاره به این که با مصرف خون در چرخه بیمارستانی با مشکل مواجه هستیم، گفت: طرح مدیریت مصرف خون در ایران اجرا میشود.
به گزارش روابط عمومي انتقال خون يزد، همايش مديريت مصرف خون با حضور مدير عامل سازمان انتقال خون ايران ،معاون برنامه ريزي استانداري، رييس دانشگاه علوم پزشكي شهيد صدوقي يزد و معونين دانشگاه و همچنين رؤساي بيمارستان هاي استان در سالن همايش اداره كل انتقال خون يزد برگزار شد.
در ابتداي جلسه مدير كل انتقال خون استان ضمن خير مقدم هدف برگزاري همايش مديريت مصرف خون را براي مدعوين تشريح نمود
در ادامه معاون برنامه ريزي استانداري ، رييس دانشگاه علوم پزشكي شهيد صدوقي يزد به نوبه خود حضور مدير عامل محترم سازمان انتقال خون را به استان دارالعباده يزد خير مقدم گفته و در خصوص وضعيت و جايگاه انتقال خون استان سخنراني نمودند
در ادامه همايش علی اکبر پورفتحالله، ضمن عرض تسليت شهادت حضرت امام حسن عسكري (ع) اظهار داشت: چرخه انتقال خون از اهدا کننده تا دریافت کننده، در یک بخش به بحث توليدی بر میگردد و کاری که ما در زنجیره انتقال خون انجام میدهیم، در حد کشورهای پیشرفته دنیا است.
وی با بیان این مطلب که در اکثر کشورهای پیشرفت، زنجیره کنترل و تولید محصول به دقتی که در کشور ما انجام میشود نیست، گفت: امروز پلاسمای ما به کشورهای اروپایی صادر و تبدیل به محصول میشود که نشان دهنده کیفیت بالای محصول ما است.
مدیر عامل سازمان انتقال خون ایران خاطرنشان کرد: در سراسر دنیا، در چرخه انتقال خون، در مرحله بیمارستانی با مشکل مواجه هستند و ما هم این مشکل را داریم.
پورفتح الله ادامه داد: در صد سال گذشته، انتقال خون مبتنی بر محصول بوده و به همین دلیل، مطالعات کارآزمائی بالینی به صورت اندک انجام شده است.
وی بیان کرد: وقتی تخصصهای مختلف درگیر طب انتقال خون هستند، هر یک مباحث تخصصی رشته خود را در نظر میگیرد و به صورت کامل در فرآیند درمان قرار نمیگیرند.
مدیر عامل سازمان انتقال خون ایران با بیان این مطلب که به همین دلیل است که مطالعات طب بالینی به صورت محدود در سراسر دنیا انجام میشود، گفت: در دو سال گذشته، تلاش شده که چرخه انتقال خون بیمارستانی را تقویت کرده و وارد عرصههای جدید شوند.
پورفتحالله با بیان اینکه مصرف آلبومین در کشورهای مختلف جهان متفاوت است و برای مثال در اسپانیا 600 گرم و در برزیل یک گرم برای به ازای هر نفر استفاده میشود، افزود: در ایران به ازای هر نفر، 118 گرم آلبومین مصرف میشود و در این زمینه، در رده 1 یا 12 جهان قرار داریم، این نشان میدهد که ما باید یک مرتبه دیگر، ادبیاتمان را در ارتباط با مصرف خون تغییر دهیم.
وی تصریح کرد: در مصرف خون، نباید به هزینه توجه شود چرا که هزیههای مرتبط با انتقال و عوارض آن، در حد 5 برابر هزینههای تولید است.
مدیر عامل سازمان انتقال خون ایران افزود: ما دیگر نباید به فکر کمیت باشیم بلکه باید با افزایش کیفیت، زمینه بهتر شدن فعالیتها را فراهم کنیم.
پورفتحالله عنوان کرد: ما برای اینکه به این حد برسیم، باید در بخش بیمارستانی، یک نگاه دیگر داشته باشیم و در نوع فعالیتهای خود، یک بازنگری جدید انجام دهیم.
وی افزود: اعتبار ویژه پژوهشی در زمینههای مختلف دیده شده و امیدواریم استان یزد پیشتاز این فعالیتها باشد.