اطلاعات مورد نياز مراجعين
-
آیا جایگزینی برای انتقال خون وجود دارد؟
-
مراحل اهداي خون
-
اولين اهداي خون
-
نکات کليدي در اهداي خون
-
شرايط عمومي اهداي خون
-
توصیه های بهداشتی پس از اهدای خون
-
چرا باید خون اهدا کنیم ؟
-
خون چیست وچرا از آن استفاده می شود ؟
-
چه گروه های خونی مورد نیازند؟
-
خون سالم چیست ؟
-
چه کسی می تواند خون اهدا کند ؟
-
چه کسی نباید خون اهدا کند ؟
-
سالم ترین اهداکننده خون کیست ؟
-
چه کارهایی قبل و پس از اهدای خون صورت می پذیرد ؟
-
چه مقدار خون گرفته می شود ؟
-
آیا خطری در اهدای خون وجود دارد ؟
-
تعداد دفعاتی که می توانیم اهدای خون کنیم چقدر است ؟
-
چرا خون سالم با من آغاز می شود ؟
-
چرا باید به طور مستمر خون اهدا کنم ؟
-
چه آزمایش هایی قبل از انتقال خون بر روی خون اهدا شده انجام می شود ؟
اخبار و مطالب
منشور اخلاقي
منشور اخلاقي
اكنون كه توفيق يافته ايم، تا درراستاي رسالت اصلي سازمان كه همانا «تامين خون كافي و سالم» است تلاش كنيم، هم پيمان مي شويم كه:
1- با حضور به موقع واثربخش در محل كار به ارباب رجوع احترام گذاريم و با حفظ ادب، خوشروئي، متانت وآراستگي وضع ظاهري همراه با رعايت شئون و اخلاق اسلامي و با آرامش كامل پذيراي ارباب رجوع و همكاران باشيم.
2- با ارائه اطلاعات مستند وشفاف به ارباب رجوع، مراجعات اداري را به حداقل رسانده و در جهت تسريع ارائه خدمات كارآمد به اهداكنندگان كوشا باشيم و با رعايت عدالت، انصاف، رازداري و توجه به قوانين و مقررات به امور همه مراجعين، بدور از تبعيض رسيدگي نمائيم.
3- با فراهم آوردن امكانات و تسهيلات لازم براي آسايش ارباب رجوع ، موجبات رضايت آنان را فراهم نماييم.
4- با ايجاد فضاي مناسب اداري و رعايت سلسله مراتب، احساس مسئوليت و وفاداري نسبت به سازمان، قوانين و ضوابط اداري را ارج گذاريم و در جهت حفظ و نگهداري اموال عمومي دلسوزانه تلاش نموده ،از اسراف و مصرف بيهوده امكانات جلوگيري كنيم.
5- با محور قراردادن «ارتقاي مستمر كيفيت» و انجام امور به صورت مشاركتي و گروهي ، نيازهاي در حال تغيير مشتريان را شناسائي نموده و براي تحقق اهداف سازمان در راه رسيدن به دور نماي بهتر كوشا باشيم.
6- خلاقيت، نوآوري و انگيزه هاي مثبت كاري را در خود و همكارانمان تقويت نموده، با نشاط باشيم و به ديگران نيز شادي ببخشيم.
7- اصول اخلاقي ذيل را در مـورد اهداكنندگان رعايت كنيم:
الف) اهداي خون بايد درهر شرايطي بطور داوطلبانه بدون هيچ پاداش و چشم داشتي انجام شود و در اين راستا نبايد هيچ اصرار و اجباري بر اهداكننده تحميل شود. اهدا كننده بايد كتباً رضايت خود را در قبال اهداي خون يا فرآورده خوني جهت استفاده آن در مراكز درماني اعلام نمايد.
ب) حفظ بهداشت و سلامتي اهداكننده بايد قوياً مد نظر قرار گرفته و در صورتي كه اهداي خون براي اهداكننده زيان آور باشد از اخذ خون خود داري گردد.
ج) اهداكننده بايد از مسئوليت اخلاقي خود در قبال دريافت كننده و خطرات احتمالي انتقال عفونت از طريق تزريق خون و فراورده هاي خوني آلوده به ديگران آگاهي يابد.
د) اطلاعات مربوط به اهداكننده بايد بطور محرمانه بايگاني شود و به جز در موارد خاص، اهداكننده و دريافت كننده نبايد از مشخصات يكديگر آگاه باشند.